© Fotomontage GVA

La Liga-voorzitter is er zeker van: Kylian Mbappé speelt komende vijf seizoenen voor Real Madrid

De voorzitter van de twee Spaanse professionele voetbalcompetities, Javier Tebas, heeft dinsdag aan een Argentijnse krant bevestigd dat Kylian Mbappé deze zomer naar Real Madrid trekt voor vijf seizoenen.

Marnix Taes
Bron: BELGA

Vrijdag maakte de Franse superster zijn vertrek bij de Franse topclub Paris Saint-Germain wereldkundig, maar over zijn nieuwe ploeg loste hij niets. “Hij komt naar Madrid volgend seizoen, ja, ja”, liet Tebas dinsdag optekenen in een interview in de Argentijnse sportkrant Olé. De La Liga-baas wist ook te vertellen dat de 25-jarige aanvaller een contract van vijf jaar had ondertekent bij de Koninklijke. “Mbappé is een van de beste spelers ter wereld. Maar er zijn ook Vinicius en Bellingham, Real zal een topploeg hebben.” 

Het is nu nog wachten op de officiële bevestiging van speler en club. Het ziet er dus naar uit dat Mbappé volgend seizoen ploegmaat wordt van Thibaut Courtois. Op 1 juni hopen de Madrilenen hun vijftiende Champions League bij te schrijven in een finale tegen Dortmund. Eerder grepen ze al hun 36e Spaanse landstitel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal