Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Boef krijgt boegeroep bij eerste optreden in ons land

Boef heeft opnieuw het podium getrotseerd in ons land. Nachtclub 'Bocca' in Destelbergen vond dat de Nederlandse rapper een tweede kans verdiende na zijn rits vrouwonvriendelijke uitspraken de voorbije maanden. Het publiek dacht er echter anders over en trakteerde hem massaal op boegeroep, zo blijkt uit beelden van VTM Nieuws.

106 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Het geluid was niet goed genoeg om zijn kattengejank te verdoezelen en dan zouden de fans die hij kechs noemt, afhaken...afgedropen met zijn staart tussen zijn poten, de lafbek.
  • pieter verhaeghe

    6 jaar geleden
    wie gaat daar in gods naam naartoe ?
  • Rene Philips

    6 jaar geleden
    Laat het Vlaams Belang dan ook en zonder tegenprotest zijn mening uiten
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Oproep aan alle ouders, bescherm je kind of kinderen tegen dit crapuul, leg hem het zwijgen op,en laat hem maar zijn ding doen in Holland. Verbied je kinderen, want meestal zijn het 10 tot 14 jarigen die grote fan zijn, zo kan hij wat rappen voor lege zalen in België!
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Pfff.. Onder het mom artistieke vrijheid of vrijheid van meningsuiting mag dit allemaal.. Maar o wee als je dit als blanke tracht te doen.. Dan zijn er en/of drie opties, ongeacht of het waar is of niet, a) je krijgt via alle kanalen, lastercampagnes en/of rechtzaken aan je broek b) je wagen/woonst moet eraan en je familie zal ook de nodige bedreigingen krijgen c) je wordt gewoon neergeschoten of gestoken.. Zie Pim, Wilders, Francken, juffrouw Alpaerts (school blokkendoos), Theo Van Gogh..