Blauwe vogel steekt Joost Klein hart onder de riem

© AFP

Het is nog steeds onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld rond Joost Klein, de Nederlandse inzending voor het Eurosongfestival. Volgens de Zweedse omroep SVT vond er achter de schermen een fysieke confrontatie plaats tussen Klein en een fotograaf. Het onderzoek naar het incident loopt nog, waardoor de zanger niet mocht deelnemen aan de juryshow vrijdagavond. De veelbesproken blauwe vogel uit zijn act steekt Klein online alvast een hart onder de riem.

jvh
Bron: De Telegraaf

Toen de organisatie vrijdagavond bekendmaakte dat Klein niet zou optreden, klonk er een luid boegeroep vanuit de zaal in de Malmö Arena. Op sociale media spreken fans hun steun uit voor de Nederlander, en ook Appie Mussa (25), die als de blauwe vogel deel uitmaakt van de Songfestival-act van de Nederlander, laat weten achter Klein te staan en stuurt hem een hartje. Het gaat om de eerste persoon uit het kamp van de zanger die iets op sociale media heeft gedeeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

BEKIJK OOK. Politie onderzoekt “incident” met Joost Klein, niet zeker of Nederland deelneemt aan finale Songfestival:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen