Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bpost zoekt 1.000 interimkrachten om pakjesgolf te verwerken

BPOSTBpost is de zoektocht gestart naar duizend tijdelijke werkkrachten om de verwachte golf aan pakjes de baas te kunnen. Het bedrijf verwacht dat het aantal pakjes in de week voor Kerst zal verdubbelen.

16 reacties

  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Wat betaalt B-Post ,net zoveel dat je boter op uw boterham kunt smeren ik vroeg het hier verleden jaar aan een vrouwelijke facteur die sprak van 1150 euro net. Met een huishuur van 650 euro kom maar rond.
  • Haesevoets Chris

    6 jaar geleden
    Misschien toch eens "oud" nieuws van de site halen? of mag het blijven staan voor de paaspakjes?
  • Jean Vermote

    6 jaar geleden
    Net als de ander artikel over de werkloosheid, hier zijn het enkel jobs zonder toekomstperspectief en bij dat andere zijn het jobs voor hoge profielen en daar horen de meeste mensen niet toe. Dus rijden ze zichzelf vast. Geef mensen met laag diploma de kans om terug hogerop te klimmen, dan zal er niet zo'n tekort zijn aan mensen. Want de meeste werklozen willen werken maar mogen blijkbaar niet.
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Correctie; Bpost zoekt 1000 goedkope werkslaven om ze onderbetaald zwaar tijdelijk werk te laten verrichten om ze daarna aan de deur te zetten.
  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Dat is een goeie. Eerst jaren van besparingen en mensen op straat zetten voor hogere winsten en nu heeft men die nodig om pieken op te vangen aan lager tarief via interim. Goe zot.