BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vliegt Ryanair binnenkort ook vanaf Luik?

De luchthaven van Luik voert "vergevorderde commerciële onderhandelingen" met luchtvaartmaatschappij Ryanair. Woordvoerder Christian Delcourt bevestigt daarmee een bericht van de gespecialiseerde website Pagtour.

3 reacties

  • Johan De clercq

    6 jaar geleden
    Slim bekeken, Nederlands en Duits cliënteel erbij. Snap niet dat Brussels airlines dat niet doen, file leed besparen voor Limburgers en Walen.
  • Ronald Van De Voorde

    6 jaar geleden
    Ja alles voor de Walen kijk maar naar de last minut van Tui naar Egypte van Brussel 2906 vluchten van Charleroi 1335 en van Oostende en Antwerpen 0,00
  • guy muis

    6 jaar geleden
    Ze mogen ook naar Deurne komen hoor!
  1. “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkosten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?
    PREMIUM

    “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkos­ten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?

    Soms is je ticket goedkoper als je vliegt vanuit een luchthaven in onze buurlanden. Maar hoeveel betaal je voor parking en vliegtaksen in Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Düsseldorf of Lille? Is het openbaar vervoer een interessante optie om er te geraken en hoe zit het met de drukte? HLN-reisexpert Johan Lambrechts licht vijf luchthavens net over de Belgische grens door en onthult welke voordelen ze in petto hebben: “Wie met Corendon reist, parkeert hier zelfs gratis.”
  2. Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisselen en twerkcompetities: rechtstreeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleister (maar soms loopt het ook mis)

    Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisse­len en twerkcompe­ti­ties: recht­streeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleis­ter (maar soms loopt het ook mis)

    24 uur per dag live in contact staan met mensen die 5.000 kilometer verderop leven. Dat is het concept van The Portal, een technologisch kunstwerk dat Dublin en New York met elkaar verbindt. Toevallige voorbijgangers krijgen de kans om naar elkaar te zwaaien, meer flirterige types twerken en wisselen nummers uit. In een mum van tijd is de spitsvondige creatie uitgegroeid tot een ware trekpleister, maar soms loopt het ook mis. Zo liet een Ier op het grote scherm een foto zien van het traumatische moment waarop het tweede vliegtuig zich in de WTC-toren boorde. Een vrouw moest ook al opgepakt worden omdat ze haar kleren uitdeed.