De Kleiîkkerstrail lokt altijd veel volk naar de dorpskern.© TTV

Lopen en wandelen door negentien bedrijven in Sint-Lenaarts op vernieuwde Kleipikkerstrail

Sint-Lenaarts -

Touwtrekvereniging Vandakker maakt zich op voor het Pinksterweekend. De top van het Belgische touwtrekken strijdt zaterdag 18 mei vanaf 19 uur in het Huppeldepupstraatje. Andere sportievelingen zijn op zondag 19 mei om 13.30 uur present voor de Kleipikkerstrial.

De Kleipikkerstrail is een ideale manier om Sint-Lenaarts op een sportieve manier te leren kennen. Dat is stappen of lopen door de straten en negentien bedrijven en openbare locaties in de deelgemeente. De touwtrekvereniging stippelde een volledig nieuwe route uit.

Dit sportevenement is toegankelijk voor zowel geoefende als minder geoefende sporters, en voor zowel jong als oud. Er is keuze tussen twee afstanden: de lange route van 11 kilometer of de kortere route van 8 kilometer. De deelnemende locaties openen hun deuren en stellen hun bedrijf voor aan de deelnemers, die zo een kijkje achter de schermen krijgen.

De Kleipikkerstrail is echter meer dan alleen een loopwedstrijd. Het wil een volledige ervaring voor jong en oud zijn. Wie goed oplet op elk detail tijdens het parcours kan bij aankomst deelnemen aan de fotozoektocht.

Deelnemers maken kans op tickets voor de finale atletiek van de Olympische Spelen in Parijs. Inschrijven kan nog op de dag zelf tussen 13.30 en 14.45 uur.  (ella)

https://kleipikkerstrail.be, Facebook TTV Vandakker

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners