ANTWERPEN LIVE. Volg hier het nieuws uit de stad Antwerpen

Antwerpen -

Wat gebeurt er in Antwerpen? In deze live krijg je een overzicht van het belangrijkste nieuws uit de stad en de districten. Bovenaan kan je naar de ATV-livestream kijken.

red
Inge Kerremans

Anthony Pierards verlaat Open VLD

 
Ex-voorzitter Jong VLD Antwerpen Anthony Pierards verlaat Open VLD en komt op voor Groen met de verkiezingen voor de districtsraad Antwerpen.

Lees meer
Wouter Van Biezen

KIJK LIVE ATV. Rattenplaag in centrum Aartselaar wordt steeds problematischer: “Dit schrikt heel veel mensen af”

Pal in het centrum van Aartselaar hebben ze last van ratten. De ratten lopen over straat en dat merken ook klanten van cafés en handelszaken. De gemeente kan geen gif gebruiken op het Laar en zegt het ongedierte op andere manieren te bestrijden. Maar voorlopig lijkt het niet te beteren, integendeel. “Het is vervelend als je die beesten ziet rondlopen. Dit schrikt heel veel mensen af”, zucht een plaatselijke horeca-uitbater.
Bekijk het ATV nieuws LIVE vanaf 18u30 via de video bovenaan.
Paul Hendrickx

14 Antwerpse studententeams strijden om beker op 10-urenloop 


Om 12 uur vanmiddag startten 14 Antwerpse studententeams aan de 10-urenloop. Nog tot 22 uur lopen de sporters om het meeste rondjes van 400 meter tijdens een estafetterace rond het Droogdokkenpark. Voor ieder gelopen rondje krijgt elke loper een consumptiebonnetje. Langs het racetraject staan allerlei foodtrucks en draaien deejays nog de hele dag plaatjes.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER