Warriors - VC Deurne Antwerpen

Vierde Provinciale B Antwerpen

Mouwen leidt VC Deurne Antwerpen naar zege tegen Warriors

VC Deurne Antwerpen scoorde zondag vier keer in de uitwedstrijd tegen Warriors. De wedstrijd eindigde op 1-4.

Op het half uur nam VC Deurne Antwerpen de leiding, toen Ruben Mandé scoorde. Kevin Mouwen bracht in de 40ste minuut VC Deurne Antwerpen op 0-2. Direct na de rust vergrootte Zakaria Zarbaz de voorsprong van VC Deurne Antwerpen. Mouwen scoorde nog een keer in de 66ste minuut. Een tweede gele kaart in de 78ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Yassir Yachou van VC Deurne Antwerpen. Met nog acht minuten te spelen verkleinde Frarchi Abderahmane de achterstand voor Warriors. Maar Warriors was niet bij machte vaker te scoren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Warriors één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl VC Deurne Antwerpen twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 30' Mandé 0-1, 40' Mouwen 0-2, 50' Zarbaz 0-3, 66' Mouwen 0-4, 82' Abderahmane 1-4.

GELE KAARTEN: 30' Bousfia (Warriors), 50' El Ajaji (VC Deurne Antwerpen), 51' El Bouazzaoui (VC Deurne Antwerpen), 77' Yachou (VC Deurne Antwerpen), 85' Hicham (Warriors).

RODE KAART: 78' Yachou (VC Deurne Antwerpen).