Meghan Markle (links) en Kate Middleton
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle (links) en Kate Middleton © Getty

Hoe de ‘ruzie’ tussen Kate Middleton en Meghan Markle symbool staat voor het Verenigd Koninkrijk

Maakte Meghan Kate aan het huilen? Kan Kate haar nieuwe schoonzus niet luchten? De Britten geraken er niet over uitgepraat. Maar wat zegt hun zogezegde vete over de cultuurstrijd in het VK?

3 reacties

  • Eddy Peeters

    5 jaar geleden
    Is dat nu echt nodig om privézaken in het openbaar te gooien? Laat die mensen met rust en veeg voor uw eigen deur zou ik zeggen; Er is een spreekwoord dat zegt: "het is stil waar het niet waait". En dat slaat op heel veel relaties
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Moet verondersteld dat het bij die mensen opendeur is zodat om het even wie getuige kan zijn.Enerzijds het hebben over protocol en anderzijds roddel.
  • marcel lion

    5 jaar geleden
    Laat die mensen met rust, wat er gebeurd bij hen thuis zal iets helemaal anders zijn.
  1. Leonor van Spanje vindt steenrijke droomprins: “Maar ze betaalt een hoge prijs voor de liefde”
    PREMIUM
    Royalty

    Leonor van Spanje vindt steenrijke droomprins: “Maar ze betaalt een hoge prijs voor de liefde”

    De Spaanse kroonprinses ondergaat momenteel een zware militaire training in Zaragoza, maar aan de andere kant van de wereld laat Leonor (18) haar zachtste kant zien. De dochter van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) spendeert haar vrije dagen in New York, waar ze volgens de Spaanse pers haar ‘droomprins’ zou hebben gevonden. Gabriel heeft alles waar een toekomstige koningin van kan dromen, al zou ze ook een hoge tol moeten betalen voor de liefde.
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.