BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Avermaet ergerde zich aan gebrek aan samenwerking: “Iedereen wilde zijn eigen show opvoeren”

WielrennenMet een klein groepje wegrijden na de Muur of de Bosberg, samen ronddraaien en dan sprinten voor winst in Meerbeke. Zo had Greg Van Avermaet (32) zich de finale van de Omloop voorgesteld. “Maar ze bleven demarreren. Héél ambetant.”

75 reacties

  • Marc Dierickx

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Van Avermaat redelijk gefrustreerd is. Nochtans heb ik hem ook niet zoveel kopwerk zien doen in de vluchtersgroep. Wat mij wel opviel is dat hij alleen maar reageerde als er en Belg demareerde. Wil hij misschien de beste Belgische renner blijven (zijn)?
  • Marc Dierickx

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Van Avermaet redelijk gefrustreerd is. Nochtans heb ik hem ook niet zoveel kopwerk zien doen in de vluchtersgroep. Wat mij wel opviel is dat hij telkens reageerde als er een Belg wegsprong. Wil hij misschien de beste Belgische renner blijven (zijn)?
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    In de kopgroep van 12 renners zaten ook snelle mannen als Mateo Trentin en Sonny Colbrelli en die hebben veel te weinig mee gewerkt.De tegen wind en astana met drie in de kop groep deed de rest,de koers was niet te vergelijken met voorgaande jaren.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Iedereen wil winnen wat denkt hij eigenlijk. Als ze niet gevallen waren was hij ook geen olympisch kampioen dan kunne de gevallen renners daar ook over klagen.
  • willy van dijck

    6 jaar geleden
    Sagan volgen is gemakkelijker en hem dan kloppen in de spurt, sagan klaagt nooit als ze in zijn wiel zitten. Wat had Greg nu gedacht dat ze voor hem de rode loper gingen leggen.