Het Brussels gewest mag de handelsattachés van Brussel Invest & Export (BIE) niet langer intimideren, bedreigen of druk op hen uitoefenen om hen aan te zetten een nieuw contract te ondertekenen bij het pas opgerichte Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven (BAOB, ook wel hub.brussels). Dat heeft de arbeidsrechtbank in kort geding beslist.
Volledig scherm
Het Brussels gewest mag de handelsattachés van Brussel Invest & Export (BIE) niet langer intimideren, bedreigen of druk op hen uitoefenen om hen aan te zetten een nieuw contract te ondertekenen bij het pas opgerichte Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven (BAOB, ook wel hub.brussels). Dat heeft de arbeidsrechtbank in kort geding beslist. © thinkstock

Brussels gewest mag handelsattachés niet langer intimideren

Het Brussels gewest mag de handelsattachés van Brussel Invest & Export (BIE) niet langer intimideren, bedreigen of druk op hen uitoefenen om hen aan te zetten een nieuw contract te ondertekenen bij het pas opgerichte Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven (BAOB, ook wel hub.brussels). Dat heeft de arbeidsrechtbank in kort geding beslist, meldt de Franstalige organisatie GERFA (Groupe d'Etude et de Réforme de la Fonction administrative) vandaag.

1 reactie

  • Ronny De Kimpe

    6 jaar geleden
    Brussels gewest mag handelsattachés niet langer intimideren, Nva wel.