© Victoriano Moreno

Vrouw omgebracht in Schaarbeek: autopsie bevestigt tussenkomst derden

De 43-jarige vrouw die woensdag dood is aangetroffen in haar woning in Schaarbeek, is wel degelijk door tussenkomst van een derde overleden. Dat blijkt uit de autopsie die op het lichaam is uitgevoerd, zo meldt het parket woensdag. Om het verdere onderzoek niet in het gedrang te brengen, wenst het parket geen verdere commentaar te geven. Voorlopig is nog geen verdachte opgepakt.

Het levenloze lichaam van de vrouw werd vorige week woensdag in de loop van de avond aangetroffen in haar woonst aan de Diamantlaan. De politie werd rond 19.00 uur verwittigd van de vondst van het lichaam en stelde op haar beurt het Brusselse parket op de hoogte. Dat stapte ter plaatse af met het gerechtelijk labo en een wetsarts.

Uit de eerste vaststellingen van de wetsarts bleek dat het meer dan waarschijnlijk ging om een verdacht, gewelddadig overlijden en die vermoedens zijn nu bevestigd door de autopsie. Het parket heeft intussen een gerechtelijk onderzoek geopend voor doodslag, maar voorlopig zijn nog geen verdachten gearresteerd.

(belga)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER