Hyundai
Volledig scherm
© Hyundai

Kosten elektrische auto in Noorwegen lager dan dieselauto

Elektrisch aangedreven auto’s zijn in Noorwegen goedkoper geworden dan traditioneel aangedreven wagens. Bij ons blijft elektrisch rijden behoorlijk duur.

39 reacties

  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Hier zijn er enkelen niet van op de hoogte dat men gas ook wilt gaan afschaffen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ze kunnen ni eens een kernreactor sluiten omdat er anders te weinig stroom is en nu zou iedereen electrisch moeten gaan rijden. Straks begint de zever weer dat er hier en daar stroom zou afgesloten worden in steden en gemeentes omdat er te weinig zou zijn
  • André Gijbels

    6 jaar geleden
    Als iedereen zijn auto oplaad , is het elektriciteit netwerk niet sterk genoeg om dat aan te kunnen, bijgevolg stroompanne en overbelasting van het elektriciteit netwerk
  • Pedro Dejaeghere

    6 jaar geleden
    Er is nog geen enkel bewijs de elektrich auto’s op termijn wel milieu vriendelijk zijn. De productie van de auto zelf blijft het zelfde. De productie en zeker het afbreken van de batrijen en de zuren er van. Dan nog rekening houden dat België nooit is staat zal zijn om genoeg groene energie op te weken voor onze normaal verbruik plus nog eens allemaal electriche wagen’s. Dus nog altijd vervuilende stroom opwekking.
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Hier wordt de waarheid ferm verdraait. Neem de subsidies weg van de elektrische wagen en de taksen op de andere wagens en elektrisch rijden is verre van interessant. Het zal zijn gelijk met de zonnepanelen eerst ferm subsidiëren en dan de kraan toe. Mensen vergeten veel te vlug dat elektriciteit ook moet worden gemaakt. Als het zo verder gaat, gaan de mensen terug op gas moeten koken.