Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. HET RAPPORT. Hoe is het met onze belastingen gesteld en met jouw pensioen? Zo presteerden de federale ministers de afgelopen 3,5 jaar

    HET RAPPORT. Hoe is het met onze belastin­gen gesteld en met jouw pensioen? Zo presteer­den de federale ministers de afgelopen 3,5 jaar

    Hoe presteerde de regering-De Croo de afgelopen 3,5 jaar? Om een volledig overzicht te krijgen wikken en wegen onze politieke journalisten Fleur Mees en Isolde Van den Eynde het beleid van de federale regering en geven ze elk belangrijk departement een uitgebreid rapport. Wie haalde er een buis, wie haalde het met de hakken over de sloot en hoe deed premier De Croo het? Hoe is het met onze belastingen gesteld en met jouw pensioen? Van de (weinige) uitblinkers over de ‘zesjes' tot de vier gebuisden: bekijk de rapporten hieronder in detail.
  2. 75 jaar geleden stortte een van de beste voetbalploegen ooit neer, slechts één basisspeler bleef over
    PREMIUM
    2

    75 jaar geleden stortte een van de beste voetbal­ploe­gen ooit neer, slechts één basisspe­ler bleef over

    Vandaag start de Giro in Turijn, en de eerste etappe loodst de renners over de Superga. Op die heuvel voltrok zich exact 75 jaar geleden één van de grootste drama’s uit de Italiaanse sportgeschiedenis. Op 4 mei 1949 vloog een vliegtuig te pletter tegen de flanken van de Superga. Alle 31 inzittenden kwamen om, allemaal spelers en stafleden van Torino FC: de regerende landskampioen en hofleverancier van het Italiaanse nationale elftal. Een reconstructie. “Tutto è perfetto, Torino. Alles is perfect, Turijn”, zei de piloot. En hij zette de landing in.