Als die te grote iPhone in het roze is, is het dán goed?

Te klein voor onze handen! Vrouwen zijn boos op Apple, want hun gloednieuwe iPhone is zo groot, dat ie vrouwonvriendelijk is, vinden ze. "Ons lijkt het toch vooral dat niet de grootte, maar kleur en camera vaak de belangrijkste koopargumenten zijn bij vrouwen", zegt concurrent Huawei.

  1. PREMIUM

    Politie vindt 37 kilo cocaïne tussen steenkool en 1,7 miljoen euro en 20 kilo goud na huiszoekin­gen

    In de Gentse haven heeft de politie vorige week een drugstransport onderschept waarbij 37 kilogram cocaïne (straatwaarde 2,6 miljoen euro) verborgen zat in een steenkoollading. Terwijl de politie bezig was, kwam een wagen met drie mannen toe, voorzien van materiaal om toegang te krijgen tot het schip en de lading te doorzoeken. Het gaat om twee Belgen van 36 en 37 jaar en een 26-jarige Albanees. Op bevel van de onderzoeksrechter volgden bijkomende huiszoekingen. In Zele werd de 47-jarige eigenaar van de wagen gearresteerd, en in Antwerpen trof de politie een geladen pistool, een grote hoeveelheid cash geld (ongeveer 1,7 miljoen euro) en 20 kilogram in goudstaven aan. In de flat werden twee Albanezen van 26 en 30 opgepakt. (WSG)
  2. Onze opinie. Het knipperlichtsysteem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijkheid is het vaak willekeur
    PREMIUM

    Onze opinie. Het knipper­licht­sys­teem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijk­heid is het vaak willekeur

    Buitenlandse Zaken actualiseert elke dag een lijst van landen, streken en steden waar je als Belg beter geen vakantie houdt in tijden van corona. Netjes opgedeeld in rood, oranje en groen. Rood en dus verboden: het land Zweden, de provincie Lleida in Catalonië, de stad Leicester, waar Youri Tielemans en Dennis Praet voetballen, en de wijk Santa Clara in Lissabon, een stadsdeel waar ook zonder corona weinig toeristen komen.