vrijdag 24 mei 2019 - FC Limburg
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

PARK HOUTHALEN - BERLAAR-HEIKANT 2-3

Promotie ver weg voor Park

De groepszege in poule A is bijzonder ver weg voor Park na een pijnlijke 2-3-nederlaag tegen Berlaar-Heikant. De bezoekers namen de beste start in het Palmenstadion. Na een aflegger van Verbert mocht Cannaerts de 0-1 hoog in doel trappen. Park reageerde niet veel later. Een oprukkende Schoofs legde af op Grossi die na een heerlijke dribbel en dito schot doelman Thys kansloos liet in de korte hoek: 1-1. Het momentum was nu voor de thuisploeg. Do Ceu zette de bezoekende goalie al snel opnieuw aan het werk en Grossi trapte na mooi samenspel over. Bij Berlaar-Heikant stond er ene Stein Huysegems (36) in de spits. De ex-prof van KRC Genk bewees kort voor rust dat hij nog steeds een neus voor goals heeft. Wie een snelle reactie van Park verwachtte na rust kwam bedrogen uit. Het waren de bezoekers die meteen in het tweede schijfje de match in een beslissende plooi legden via Verbert. D'Arnese en Bilican kregen nog goede kansen, maar pas in blessuretijd kon Park de aansluitingstreffer scoren via Grossi. Park heeft zijn lot niet meer in eigen handen in deze eindronde. (frba)

PARK HOUTHALEN: Coyette, Schoofs, Lucassen, Driesen, Grossi, D'Arnese, Tunçkurt (75’ Pinna), Bilican (83’ Dominguez), Pellegriti, Aydemir, Do Ceu (69’ Snoeks).

BERLAAR-HEIKANT: Thys, Geerts, Verbert, Van Hoogten, Bouwmeester (65’ Willems), Cannaerts, Huysegems (83’ Wets), Van Hove,Vets, Vermeylen, Van Dyck.

DOELPUNTEN: 3' Cannaerts 0-1, 20' Grossi 1-1, 37' Huysegems 1-2, 50' Verbert 1-3, 91' Grossi 2-3.

GELE KAART: Driesen.

SCHEIDSRECHTER: Versweyveld.

TOESCHOUWERS: 170. (frba)