AFP
Volledig scherm
© AFP

Queen A klopt Queen B: Ariana Grande stoot Beyoncé van de troon op sociale media

MuziekHet succes van Ariana Grande in de hitparade vertaalt zich ook op sociale media. Met liefst 32,9 miljoen abonnees is Ariana Grande de populairste zangeres op YouTube, voor Taylor Swift en Katy Perry met 32,3 miljoen volgers. Beyoncé moet het daar stellen met 'slechts' 17,9 miljoen abonnees. 

1 reactie

  • Sandra bib

    5 jaar geleden
    Ik hou meer van de looks van Queen B maar de muziek van Queen A is wel beter !
  1. KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal
    BV

    KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal

    Zangeres Pommelien Thijs (22) zingt ‘Nu wij niet meer praten’ tijdens haar tournee in Nederland, maar had duidelijk niet verwacht dat het liedje zoveel ging losmaken bij haar fans. Wanneer Pommelien de zin “Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco (Borsato, nvdr.)?” zingt, roepen haar fans luidkeels “Nee!”. Een reactie die Pommelien niet had zien aankomen. Borsato wordt namelijk officieel vervolgd voor ontucht met een minderjarige. Ondertussen is het zinnetje een trend geworden op TikTok en dienen de fans de zangeres elk optreden van antwoord.
  2. Wilde nachten met mannelijke fans, ruzie met de Backstreet Boys en véél hits: Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op
    PREMIUM
    Muziek

    Wilde nachten met mannelijke fans, ruzie met de Backstreet Boys en véél hits: Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op

    Hun liefde voor de fans is diep, zo diep. Maar één blik in de spiegel verbreekt de aantrekking. “We zijn bijna 50, het jeugdige plaatje met de strakke choreo’s klopt niet meer”, zeggen Jimmy Samijn (49) en Koen Bruggemans (47). Get Ready! stopt na dertig jaar. “En definitief, want er komt géén comeback.” Hun platencontract bij PIAS is intussen al afgelopen, maar hun memoires blijven aandikken. “Ooit deelden we de loge met de Backstreet Boys, we hebben toen héél zwaar ruzie gemaakt.”