© RR

Takjes Worden Boomen vult Werf44 met tijdloze melodieën: van Bert Kaempfert tot The Rolling Stones

Schilde -

De 43 muzikanten van Takjes Worden Boomen verblijdden Werf44 met een even sterk als nostalgisch jaarconcert.

 Werf44 werd overspoeld met een golf van emotie en herinneringen tijdens het jaarlijkse concert van de K.H. ‘Takjes Worden Boomen’, getiteld “Nostalgia”. Onder de bezielende leiding van dirigent Guy Delbrouck nam het orkest haar publiek mee op een muzikale reis naar vervlogen tijden en dierbare herinneringen.

Een van de hoogtepunten van de avond was de verbluffende trompetsolo van Jey Tuymans, die het publiek betoverde met het lied ‘Camille’. Zijn spel raakte de harten van de aanwezigen en zorgde voor een adembenemende ervaring die nog lang zal nazinderen. Ook mocht de fluitpupiter het beste van zichzelf tonen tijdens ‘Funny Flutes’.

© RR

Het concert bood een rijke verzameling van nostalgische deuntjes, waaronder de tijdloze melodieën van Bert Kaempfert. Maar het orkest ging verder dan alleen maar het spelen van klassiekers. Liefhebbers van diverse muziekgenres kwamen aan hun trekken, met opzwepende interpretaties van iconische hits van The Rolling Stones die de zaal deden opveren van opwinding.

Takje Worden Boomen kijkt intussen vol verwachting naar de toekomst. Volgend jaar staat namelijk de viering van het 130-jarig bestaan van het orkest op het programma. Dat zal gepaard gaan met een jubileumconcert. “We starten dat feestjaar op 8 en 9 februari met een Valentijnconcert”, aldus secretaris Jan Van Emelen.(jaa)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners