Foto Benoit De Freine
Volledig scherm
© Foto Benoit De Freine

Dossier rond Arco belandt juridisch op de lange baan: verjaring niet uitgesloten

ArcoIn het Arco-dossier blijkt dat de pleidooien in de omvangrijke rechtszaak van ruim 2.000 coöperanten, bijgestaan door het advieskantoor Deminor, pas in juni 2021 worden gehouden. Dat is zeven jaar na de start van de procedure en bijna tien jaar na de val van Dexia en grootaandeelhouder Arco, zo schrijven De Tijd en L'Echo. Zelfs een verjaring valt niet uit te sluiten.

83 reacties

  • Gunter Van Cleemput

    6 jaar geleden
    De tijd is aangebroken.(de stem van het volk)
  • A. V.d.B.

    6 jaar geleden
    Acw moet dat betalen , de nu alles behalve nette beweging !
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Arcobeleggers moeten nu en al lang niet meer zagen?gespeelt en verkeerd gegokt punt! Ik vind niet dat zij hun geld terug moeten krijgen van de staat maw de belastingsbetaler!
  • Johny vanderlinden

    6 jaar geleden
    Ka Vanderlinden, je kon niet altijd uitstappen, alleen in de eerste helft van het jaar kon het, en het is niet verkocht als aandelen, anders konden de ouders die niet kopen voor hun kinderen.
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Mag ik nog wat toevoegen, zekers voor diegene die hier maar wat kletsen over "op de blaren zitten" omdat wij zogezegd aandelen hebben gekocht. Men kon ten allen tijde uitstappen, bovendien mocht men 18 jaar zijn, toen was de "volwassenenleeftijd" nog 21 jaar! Je moest 21 jaar zijn om aandelen te kunnen kopen !!! Wie spreekt er nu eens eindelijk uit de biecht ? Iemand die zijn geld nog net heeft verzilverd??