AP
Volledig scherm
© AP

Samsung moet Apple 539 miljoen dollar betalen voor schending iPhone-patenten

iHLNNa een juridische strijd over patenten van in totaal zeven jaar, moet de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung 539 miljoen dollar (460 miljoen euro) betalen aan zijn Amerikaanse concurrent Apple voor het kopiëren van het design van de iPhone. Dat heeft een federale rechtbank in San José, in de Amerikaanse staat Californië beslist. Het gaat al om het tweede proces in de zaak.

6 reacties

  • jozef boumon

    6 jaar geleden
    Sommige denken dat samsung alles kopieert van Apple,.maar Apple kopieert ook veel van samsung. Apple heeft met de x eindelijk een oled, wij met samsung al jaren. Ipad nog steeds lcd, wij hebben oled met de tab s2 en tab S3.draadloos opladen kan de Galaxy S6 de iphone pad van de 8 en de X. Beeldverhouding van de iphone x daar was Samsung ze voor met de komst van de S8. Ik vind Apple zeker niet slecht maar te beperkt. Bij Android veel meer vrijheid.
  • Patrick Coulier

    6 jaar geleden
    De Koreanen zijn groot geworden door te copieren. Alles wordt gecopieerd van Apple en consoorten. Als ge dat niet wilt inzien, mijn probleem niet. Vraag het maar aan Dyson, Apple, etc...
  • johan debue

    6 jaar geleden
    VS gangsters op alle gebied.
  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Dat is klein geld voor Samsung. Bij elke verkoop van een iphone verdient Samsung zelfs veel geld.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    6 jaar geleden
    Alle nieuwe modellen lijken op de Iphone x nu, huaweit, One plus, ... ze krijgen allemaal een notch bovenaan, face id. Van wie zou dat gekopieerd zijn.