Dennis De Poorter, Delphine Croons van Jong CD&V en Marc Peeters.© if

Jong CD&V ijvert voor brochure en website voor jeugdtoerisme

Sint-Niklaas -

De lokale jongerenafdeling van CD&V pleit voor een toeristische brochure en website die alle activiteiten voor de Sint-Niklase jeugd bundelt. De partij vindt dat jongere bezoekers vaak in het duister tasten over mogelijke bezigheden in de stad.

“In vele gemeenten ontvangen bezoekers een overzichtelijke kalender of brochure met aanstaande activiteiten, naast het vaste toeristische aanbod”, zeggen Dennis De Poorter en Delphine Croons van Jong CD&V. “Een dergelijk initiatief ontbreekt nog in Sint-Niklaas, waardoor bezoekende jeugd vaak in het duister tast over mogelijke evenementen, activiteiten of overnachtingsgelegenheden. Sint-Niklaas mag fier zijn op haar gevarieerde aanbod voor de jeugd. Met zeventien jeugdverblijven verspreid over de stad en de deelgemeenten biedt onze stad een unieke diversiteit aan verblijfsmogelijkheden. Om hun verblijf volledig te benutten, is heldere communicatie over beschikbare activiteiten essentieel.”  

Daarom dringen Jong CD&V en Marc Peeters, lid van de commissie Toerisme, aan op het centraliseren van alle informatie voor verblijvende groepen, zowel online als in een gedrukte brochure. “Het verspreiden van een jeugdtoerisme brochure is van cruciaal belang om bezoekers te oriënteren in onze stad en tegelijkertijd lokale winkels en horecagelegenheden te promoten”, klinkt het. (yjs)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER