Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Waarom heel Europa kijkt naar Vlaams Belanger Guy D’haeseleer: “Ninove kan het eerste dominosteentje zijn dat valt”
    PREMIUM
    Reportage
    149

    Waarom heel Europa kijkt naar Vlaams Belanger Guy D’haeseleer: “Ninove kan het eerste domino­steen­tje zijn dat valt”

    Een centrumstad met niet meer dan 40.000 inwoners in Oost-Vlaanderen, en toch kijkt iedereen tegenwoordig naar Ninove. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen bestaat de kans dat het de eerste gemeente wordt met een absolute meerderheid voor Vlaams Belang. Dat heeft de partij te danken aan één man: Guy D’haeseleer. Vorig weekend kon u op HLN nog lezen dat hij in het Vlaams Parlement lijkt ingedommeld. Maar in zijn eigen stad is hij immens populair en daardoor tot ver in de wereld gevolgd. “De journalisten staan in de rij. Ik krijg zelfs telefoon van El País en La Repubblica.”
  2. “Ik heb wél armen en benen, alleen hele kleintjes”: open gesprek met Eva (28), een van de bekendste tv-presentatrices van Nederland
    PREMIUM
    16

    “Ik heb wél armen en benen, alleen hele kleintjes”: open gesprek met Eva (28), een van de bekendste tv-presenta­tri­ces van Nederland

    Eva Eikhout (28) is tv-presentatrice en programmamaker, moderator en BN’er (bekende Nederlander) met een heerlijk grote mond en een ontoombare energie. En o ja, ze heeft wél armen en benen. “Alleen hele kleintjes.” Over dingen als je bikinilijn waxen, onenightstands en veel te hard rijden – over haar pittige dagelijkse leven, quoi – schreef ze een aanstekelijk boek. “Ik wil desnoods roepen tot over de Belgische grens: hallo, wij bestaan ook!”