woensdag 19 september 2018 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 

futsal

Hechtermans (50) blijft scoren

Ivan Hechtermans (foto) blaast nog dit jaar 51 kaarsjes uit. Het weerhield de Tongenaar er niet van om vrijdag te scoren voor zijn club Onbetong UKM Tongeren tegen Zutendaal in tweede nationale B.

“Nochtans ben ik al twee jaar aan het zeggen dat ik echt niet meer wil meedoen”, schuddebolt de speler-coach. “ Vrijdag moest ik om diverse redenen Chetoui, Boumediene en Vanspauwen missen. Mertens had al jaren niet meer meegedaan en Meers liep een blessure op, zo moest ik de laatste 10 à 12 minuten toch weer aan de bak. Daarin kon ik een bal onderscheppen en hem van eigen helft met mijn mindere linker in doel trappen. De tegenstand zei dat ik geluk had, maar de bal was binnen en we wonnen met 4-2.”

Echt uit de toon valt de 44-voudige international nooit. De ex-speler van o.a. Hoeselt, Ford Genk en Lommel heeft dan ook ervaring te koop, onder meer op twee WK’s en twee EK’s. “Ik ben natuurlijk niet meer zo snel als toen ik 25 was, maar dat kan je in de zaal door je positionering wel wat wegsteken. Voor mijn leeftijd ben ik ook nog wel in goede conditie. Ik had vrijdag al 60km gefietst en zaterdag ben ik gaan tennissen.” (jotr)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws