Grote en kleine dansers op dansshow Generations van Dansstudio Syrah in 2023 in OC ’t Centrum.© Elke Lamens

Dansstudio Syrah viert kwarteeuw met spectaculaire dansshow ‘Cirque du Syrah’

Sint-Job -

Dansstudio Syrah uit Sint-Job bestaat 25 jaar en viert dat jubileum op 11 en 12 mei met de extra feestelijke dansvoorstelling ‘Cirque du Syrah’. Meer dan vierhonderd dansers brengen samen met circusschool Art To Move uit Mortsel de betovering van het circus naar OC ‘t Centrum.

“Bereid je voor op een onvergetelijke show vol verwondering en vreugde, want onze dansstudio viert zijn zilveren jubileum met een knal. Met ‘Cirque du Syrah’ vieren we deze bijzondere mijlpaal samen met de professionele circusschool Art To Move. Samen brengen we de magie van het circus naar de theaterzaal ”, licht verantwoordelijke Vicky Hellebosch van Dansstudio Syrah al een tip van de sluier.

“Meer dan vierhonderd dansers betreden het podium en laten het beste van zichzelf zien. Met de unieke samenwerking met de circusschool willen we laten zien dat Dansstudio Syrah na een kwarteeuw is geëvolueerd tot een kwalitatieve, dynamische en fijne dansstudio waar elke danser centraal staat.”

Dansers dankbaar

Dansen bij Syrah in De Renlaan in Sint-Job kan al van de kleinste van 2,5 jaar tot zestigplussers. “We zijn ook verheugd om onze speciale dansers op het podium te laten schitteren. Het is met grote dankbaarheid dat we ons 25-jarig jubileum vieren in de magische wereld van het circus.”

Die dankbaarheid toont de dansstudio ook graag aan elke danser. “Die krijgt aan het einde van het dansweekend een speciaal dankjewel-geschenkje als aandenken. Het is immers dankzij onze fantastische dansers dat we al zoveel jaren danslessen kunnen aanbieden in Sint-Job aan iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond”, benadrukt Hellebosch.  (ella)

‘Cirque du Syrah’, zaterdag 11 mei om 15 en 19.30 uur en zondag 12 mei om 10 en 14.30 uur, iOC ‘t Centrum, Dorpsstraat 73, Sint-Lenaarts
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners