Reet - Schelle Sport B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Reet speelt gelijk tegen Schelle Sport B

Reet speelde zondag gelijk in de thuiswedstrijd tegen Schelle Sport B: 1-1. Schelle Sport B moest met tien spelers verder na één rode kaart.

Schelle Sport B scoorde na 42 minuten en zette zo de score op 0-1. Liam Baets maakte in de 65ste minuut gelijk namens Reet. In de 86ste minuut moest Schelle Sport B verder met een man minder toen Yentl Van Den Brande van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Reet heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Schelle Sport B vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Reet dit seizoen.

DOELPUNTEN: 65' Baets 1-1.

GELE KAARTEN: 51' Menendez Arguelles (Schelle Sport B), 66' Van Den Broeck (Schelle Sport B), 77' Serrien (Reet), 84' Callaerts (Schelle Sport B).

RODE KAART: 86' Van Den Brande (Schelle Sport B).