© BFM

Ongeval op Belcrownlaan in Deurne: slachtoffer buiten levensgevaar

Een 30-jarige man uit Merksem is zaterdagochtend frontaal ingereden op een geparkeerde vrachtwagen aan de Belcrownlaan in Deurne. Hij is ondertussen buiten levensgevaar.

ph

De bestuurder van de VW Golf week rond 8.50u van zijn baan af en knalde frontaal op een geparkeerde vrachtwagen links van de rijbaan. Een getuige, die de knal hoorde maar het ongeval zelf niet gezien had, snelde naar de wagen en probeerde de 30-jarige bestuurder uit Merksem te overtuigen in het voertuig te blijven zitten tot de hulpdiensten arriveerden.

Ondanks zijn zware verwondingen kwam de bestuurder toch uit de auto en zakte in elkaar naast het voertuig. Hij werd zwaargewond en in kritieke toestand naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht, waar het levensgevaar week. De exacte omstandigheden waarin het ongeval zich voordeed worden nog onderzocht. Vast staat dat de man te veel gedronken had en zijn veiligheidsgordel niet droeg. De VW Golf werd in beslag genomen voor verder onderzoek. De wagen was niet ingeschreven en de nummerplaat was afgeleverd voor een ander voertuig.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER