© (W)onderweg

© (W)onderweg

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Kerstmarkt en opendeur(W)onderweg

Naar jaarlijkse traditie organiseert (W)onderweg een kerstmarkt en opendeur. Dit jaar zal deze doorgaan op vrijdag 15 december.

Lode Stroobandt

U kan er genieten van warme en koude drankjes en hapjes. Er zijn geschenken, zelfgemaakte kaarsen, een kunstuitleen en er is open huis in de lokalen van het beeldend atelier, computer-, fotografie- en videoatelier.

(W)onderweg is een vereniging voor normaal begaafde 16+’ers met een autismespectrumstoornis. De persoon als individu is het uitgangspunt bij (W)onderweg. De benadering is aangepast aan: niveau, leeftijd, persoonlijkheid, interesse, verwachting en persoonlijke noden. Gericht naar een ASS wil (W)onderweg duidelijkheid bieden, verheldering geven, veiligheid en voorspelbaarheid creëren. Een antwoord geven op de vragen wat doe ik, waar, wanneer, met wie en hoe. Een constante aandacht gaat naar aangepaste communicatie, sociale vaardigheden en betekenisverlening. In een uitnodigende en ongedwongen sfeer wil (W)onderweg de mogelijkheden scheppen tot het ontdekken en ontplooien van hun talenten en interesses. (W)onderweg wil aan hun deelnemers geven waar ze recht op hebben: eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfontplooiing.

De kerstmarkt en opendeur begint om 18u en sluit om 22u. Van harte welkom bij (W)onderweg – Valkenveld 83 te Wilrijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER