Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Pro-Palestijnse betoging aan Amerikaanse ambassade in Brussel: laatste arrestaties worden verricht
    UPDATE

    Pro-Palestijn­se betoging aan Amerikaan­se ambassade in Brussel: laatste arresta­ties worden verricht

    Vrijdagmiddag om 16 uur verzamelden honderden demonstranten voor de Amerikaanse ambassade aan de Regentlaan in Brussel om hun steun te betuigen aan de Palestijnse zaak. Het protest, georganiseerd door verschillende pro-Palestijnse organisaties, verliep grotendeels vreedzaam, maar nu de betogers de plaats moeten verlaten gaat het er iets grimmiger aan toe. Omdat vele betogers weigeren te vertrekken wordt er momenteel overgegaan tot arrestaties. De manifestatie loopt door het optreden van de ordehandhavers nu ten einde.
    Stad Brussel
  2. Familie van Marc Olbrechts, die in Tenerife samen met zijn vrouw verdween, spreekt voor het eerst: “Ik geloof niet dat hij haar iets heeft aangedaan”
    PREMIUM

    Familie van Marc Olbrechts, die in Tenerife samen met zijn vrouw verdween, spreekt voor het eerst: “Ik geloof niet dat hij haar iets heeft aangedaan”

    Hij volgde ‘s avonds nog yogales in zijn dorp in Tenerife, enkele uren later verdween hij. Al meer dan een maand is er van Marc Olbrechts (71) geen spoor. Zijn vrouw, Laura Trappeniers (66), werd gruwelijk vermoord teruggevonden in zee. De familie van Marc blijft achter met een hele hoop vragen en spreekt nu voor het eerst bij HLN. “Dat Marc ons tante iets heeft aangedaan? Komaan, zeg. Die twee zagen elkaar doodgraag”, getuigt zijn neef Alexander Olbrechts. De familie denkt aan een andere theorie.