Negen gratis tunconcerten in polderdistrict.© sdl

Negen gratis tuinconcerten in een weekend bij bewoners thuis

Berendrecht/Zandvliet -

Tijdens het weekend van 4 en 5 mei zetten 9 gastvrije districtsbewoners gratis hun tuinen open voor bezoekers en muzikaal talent.

Met de fiets of te voet kan je van de ene tuin naar de andere om zo te genieten van uiteenlopende bands en muziekstijlen. In elke tuin houden verenigingen uit het district de bar open. Alle optredens duren 30 minuten en starten stipt. 

 

Zaterdag 4 mei kan je terecht in vijf tuinen. Het eerste optreden begint om 18.

30 uur en het laatste om 21.30 uur. Je kan 4 mei naar Carl & Sara, Antwerpsebaan 406 in Zandvliet voor een optreden van Attaboy (Future garage, techno & triphop) of naar Rudi & Monique, Dorpsbeekstraat 80 in Berendrecht waar The Carol Lyne Band (Rock) optreedt. Ook de Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek aan het Grasplein Viswater in de Tongerlostraat, Berendrecht doet mee met Lizzy, Alain & feat. Marc (Ambiance van jaren ’60 tot nu). De kasteeltuin van de familie Le Grelle-Van Delft aan de Sint-Jan Baptiststraat 5A, ontvangt in Berendrecht Luc Van Steertegem Quartet (Jazz) en de tuin van Philippe & Rita, Zandvlietse Dorpstraat 194 in Zandvliet biedt een podium aan Wanda’s Wagon (Originals & bluesy covers)

Zondag 5 mei staan er vier tuinen open. Het eerste optreden gaat door om 14.00 uur, het laatste om 17.00 uur. Optredens duren ook dan een half uurtje.

: 4 locaties met concerten van:

Sylvain & Annemie uit Walenhoek 23 in Zandvliet ontvang The Clayroad Company (Rock-‘n-Roll) terwijl François & Fransien in Monnikenhofstraat 247 in Berendrecht gast zijn voor Aunt Polly (Folk, pop & rock covers met eigen accent). Bij Fredel & Nico in het Suikervoetpad 25 in Zandvliet kan je luisteren naar Hartwin (Instrumentaal/akoestisch) en aan de kapel Hagelberg, Kapelstraat in Berendrecht zorgt Huub Elst (Vlaamse kleinkunstklassiekers) voor de sfeer.

(evdw)

 

Meer info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/talentindetuin

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners