Vanessa Hudgens mag zich uitleven als prinses.
Volledig scherm
Vanessa Hudgens mag zich uitleven als prinses. © EPA

Vanessa Hudgens wordt prinses in nieuwe Netflix-kerstfilm

CelebritiesVanessa Hudgens (29) wordt een prinses in de nieuwe Netflix-kerstfilm 'The Christmas Switch'. Dat maakte de ster zelf bekend op Instagram.

0 reacties

  1. Verklapt Hailey Bieber het geslacht van haar eerste kindje? Fans ontdekken aanwijzing op Instagram
    CELEBRITIES

    Verklapt Hailey Bieber het geslacht van haar eerste kindje? Fans ontdekken aanwijzing op Instagram

    Justin Bieber (30) en zijn vrouw Hailey (27) bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje. Begin deze maand maakten ze het nieuws bekend via Instagram, maar ze gaven daarbij weinig details prijs. Het blijft onduidelijk hoever Hailey is in haar zwangerschap en ook het geslacht van het kindje hielden ze geheim. Tot nu. In haar meest recente Instagram-post menen fans een hint te hebben ontdekt, waardoor velen ervan overtuigd zijn dat het een meisje wordt.
  2. Boezemvrienden Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”
    PREMIUM
    Interview

    Boezem­vrien­den Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”

    Er gaat geen dag voorbij of Sergio Quisquater en Sam Gooris hebben elkaar wel gehoord, gezien of gelezen. Meestal op WhatsApp, soms via FaceTime, toch minstens één keer per maand in ‘t echt. Ze zijn al meer dan dertig jaar vrienden, en onlangs hebben ze elkaars handtekening op hun lijf laten tatoeëren, bloednuchter. “Sommige mensen zeggen dan: ‘Dat is wel voor altijd, hé?’ Alsof wij simpel zijn. Ja, dat is voor het leven, en onze vriendschap ook.” Onze reporter zat samen met het duo voor een intiem interview.