© Sporza

“Het is zwaar geweest voor ons als familie”, hartverwarmende beelden van Union-coach Blessin die viert met echtgenote in tribune

Bij grote momenten is je familie aanwezig. Dat was vandaag zelfs het geval voor Alexander Blessin, wiens vrouw Charlotte de oversteek had gemaakt naar Brussel. Evident was dat niet, want mevrouw Blessin is nog steeds herstellende van een ruggenmerginfarct.

Maarten Vanhoof

Zijn kinderen vergezelden hem op het veld, maar dat kon Charlotte nog niet. Blessin snelde dan maar naar haar toe. In de tribune deelden ze een lange, innige knuffel. “Het is een bijzonder zwaar seizoen geweest voor ons als familie”, vertelde ze aan Sporza. Na de vieringen op het veld nam Blessin Charlotte in haar rolstoel nog mee naar de kleedkamer.

De familie Blessin kreeg vorige zomer te maken met een enorme tegenslag. Charlotte werd in augustus getroffen door een beroerte. Sinds die dag gaat ze deels verlamd door het leven. Alexander Blessin heeft dan ook geen gemakkelijk jaar achter de rug. De Union-trainer probeert zoveel als mogelijk af te zakken naar Stuttgart, waar zijn vrouw en kinderen wonen. Maar evident is dat niet, met een te overbruggen afstand van 500 kilometer.

Nu volgt gelukkig de beloning voor al de moeilijke momenten die Alexander en Charlotte ongetwijfeld hebben meegemaakt.

© BELGA

© Isosport

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beker van België