© Jordan Strauss/Invision/AP

Kim Kardashian gaat nieuwe serie produceren voor Netflix

Netflix gaat in samenwerking met Kim Kardashian een nieuwe dramaserie ontwikkelen. Het Amerikaanse vakblad Deadline meldt dat de streamingdienst het winnende bod uitbracht in een “biedoorlog” met enkele andere streamingdiensten. De realityster treedt als uitvoerend producent van de serie Calabasas op.

Calabasas is gebaseerd op het boek If you lived here you’d be famous by now uit 2021 van schrijfster Via Bleidner. Volgens Deadline vertelt de serie, in de stijl van The OC en Beverly Hills 90210, het verhaal van een 16-jarig meisje wiens wereld op zijn kop komt te staan als ze vanuit haar beschermde milieu in het Midwesten verhuist naar Californië. Op Calabasas High is niets zoals het lijkt en probeert iedereen iemand te zijn die hij of zij niet is.

Kardashian produceert de serie samen met actrice Emma Roberts, met wie ze samen in American Horror Story te zien was. Pretty little liars-bedenker I. Marlene King is aangetrokken als schrijver en showrunner. Ook filmproducent Alexandra Milchan, die eerder aan Tár werkte, is betrokken bij de serie. Het is na drie speelfilms het vierde film- en tv-project dat Kardashian gaat produceren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER