© VTM

Deze tv-programma’s mag u op 19 april niet missen

Cath Luyten heeft vanavond in ‘Vandaag over een jaar’ een BV te gast: Maaike Cafmeyer wilde haar panische rijangst overwinnen. Op VTM start ‘Alloo en de liefde’, Canvas toont een documentaire over Roy Orbison en op Q2 is Robert Downey Jr. te zien als superheld in ‘Iron Man’.

Roy Orbison: Love Hurts

© HBvL

In deze documentaire doen de zonen van de singer-songwriter het soms tragische leven van hun vader uit de doeken. Voor de maker van wereldhits als ‘Oh, Pretty Woman’ en ‘Only The Lonely’ was muziek maken een middel om zijn demonen te bezweren. De documentaire wordt uitgezonden n.a.v. het hologramoptreden in de Antwerpse Stadsschouwburg op 25 april

Canvas, 22.50 uur

Iron Man: de eerste Marvel

De eerste film in het Marvel Cinematic Universe met Robert Downey Jr. als steenrijke ondernemer en uitvinder Tony Stark, die in Afghanistan met al zijn intelligentie en inventiviteit een hightech, hypermodern harnas bouwt om aan zijn gevangenschap te ontsnappen. Na terugkomst in de Verenigde Staten ontdekt Tony een complot en wil hij als Iron Man de wereld redden.

Q2, 20.35 uur

Alloo en de liefde: ongewone verhalen

© VTM

Na het nachtleven verkent Luk Alloo nu de wereld van de romantiek. Hij ontmoet mensen met een opmerkelijk liefdesverhaal: mannen en vrouwen die al dan niet bewust alleen leven, relatieverslaafd of monogaam zijn, bij hun eerste lief zweren of niet trouw kunnen blijven, voor betaalde liefde kiezen of hun partner hebben leren kennen via een blind date. In de eerste aflevering ontmoet hij een koppel dat dertig jaar nadat ze als tieners een relatie hadden opnieuw contact met elkaar zochten. In Nederland botst Alloo op een oude bekende: Jason. Hij kwam de jongen ooit tegen bij opnamen van ‘De Wegpolitie’. Toen stond er nog Jasmijn op zijn identiteitskaart, nu heet hij Jason. Hij woont samen met een 32 jaar oudere vrouw. Zij leerde hem kennen toen hij nog Jasmijn was. Pas toen hij zijn transitie begon en Jason werd, werd zij op hem verliefd.

VTM, 21.40 uur

(rdc)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer