© Getty Images/iStockphoto

Van haarverzorging tot computerreparaties: 18 Kempense ondernemingen failliet

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag 18 faillissementen uitgesproken. Vooral Geel deelt in de klappen. Zes ondernemers en ondernemingen uit de Barmhartige Stede zijn bankroet verklaard.

Marc Peeters

In de Gasthuisstraat in Geel legde Marie-Rose Pollaris de boeken neer. De vrouw was gespecialiseerd in haarverzorging. De curatoren zijn Devos, Vangeel en Belmans. De nv Kabeseso, Fehrenbachstraat tekende voor het beheer van roerende en onroerende goederen. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Tom Vandecruys.

De bv Invest-Solution was een detailhandel in auto’s en lichte bestelwagens met zetel in de Nieuwstraat. Vonnis na dagvaarding, Senne Draulans treedt op als curator. De nv Sanitech, installeerde verwarming en klimaatregeling. Het bedrijf was gevestigd aan Rauwelkoven. De boeken werden neergelegd, de curator is opnieuw Tom Vandecruys.

Frank Moors en Erika Vets uit de Heistraat in Geel waren vennoten van de cv Vemo-Projects, Geelsbaan in Retie. De bedrijfsactiviteit was het repareren van computers. De boeken werden neergelegd, Ben De Groof treedt op als curator.

In de Geelsestraat in Westerlo valt het doek over de eetgelegenheid West Coast. Dat gebeurde na dagvaarding. De curatoren zijn Verreyt en Van Bourgognie. Nog in Westerlo maar op de Boerenkrijglaan valt het doek over de bv Saw Designs, een meubelbedrijf. De boeken werden neergelegd, de curatoren zijn Arnauts-Smeets en Peeters.

In Turnhout is de bv Stroom Duurzame Technieken failliet. Deze loodgieter was gevestigd in de Koningin Astridlaan. De boeken werden neergelegd, de curator is Geert Naulaerts. In de Warandestraat in Turnhout is de eetgelegenheid bv Hoa Phuong failliet na dagvaarding. Veerle Verhaegen treedt op als curator.

De bv Galkot, Zandstraat in Herentals was eveneens een eetgelegenheid. De handdoek werd in de ring gegooid. Het kantoor Benijts en Somers treedt op als curator. Op de Atealaan in Herentals is de detailhandel in cosmetica bv Esennza failliet na dagvaarding. Nog een dossier voor Benijts en Somers.

De bv Artista, Hazenstraat in Herenthout, tekende voor het schilderen van gebouwen. De onderneming werd gedagvaard, meester An Notelteirs, treedt op als curator.

De bv Cornelissen Invest, Beyntel in Oud-Turnhout, was een holding. Vonnis na dagvaarding, de curatoren zijn Van Gompel en Robeyns. Inge Robijn, Egelsvennen in Mol, bood verpleegkundige activiteiten aan. De faling volgde na het neerleggen van de boeken, de curator is Christophe Geukens.

De bv Fruit Europe, Berendonk in Arendonk, was een adviesbureau. Het werd gedagvaard, Van Gompel en Robeyns zijn de curatoren. Ten slotte is ook aannemer algemene bouwwerken Marius Minzat uit de Van Aertselaerstraat in Hoogstraten failliet op bekentenis. De zaak is nu in handen van curator Mark Bruurs.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Faillissementen