© ema

‘Vier op een Rij-competitie’ voor Arendonkenaren van 7 tot 99 jaar

Zaal Ontmoeting in Arendonk wordt zaterdag ingericht als een gezellige huiskamer, waarbij kinderen, ouders en grootouders gezellig samen rond de tafel gaan zitten om een gezelschapsspel te spelen.

Eddy Meulemans

De ‘familiespelnamiddag’ wordt georganiseerd door de lokale afdelingen van KWB en de Gezinsbond. Iedereen mag gratis meespelen. Jong en oud is welkom, van 7 tot 99 jaar.

Tal van bekende en minder bekende speldozen worden er ter beschikking gesteld: zowel klassiekers als Monopoly, Stratego, Scrabble en schaken tot Jungle Speed, Machi Koro, Ticket to ride, King of Tokyo en Linko. “Maar je mag ook gerust zelf spelletjes meebrengen”, zegt Peter Lodewijckx van Gezinsbond Arendonk. Ook wordt in de loop van de namiddag nog een spannende ‘Vier op een Rij-competitie’ ingericht, waarbij je tal van leuke prijzen kan winnen.

De ‘familiespelnamiddag” vindt plaats in zaal Ontmoeting in park Deroissart in Arendonk, op zaterdag 25 november van 13.30 uur tot 17 uur. Deelname: gratis. Meer info via e-mail Peter_lodewijckx@hotmail.com.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER