Eerste Amerikaanse versterking voor Kangoeroes Mechelen komt van Feyenoord

Mechelen -

Kangoeroes Mechelen heeft een eerste Amerikaanse versterking aangetrokken met het oog op de campagne 2024-25. Trenton Gibson komt over van Feyenoord Rotterdam.

cpm

Kangoeroes Mechelen, dat zondag in de kwartfinale van de play-offs in de derde en beslissende wedstrijd door Limburg United werd uitgeschakeld, is al aan zijn huiswerk voor het volgende seizoen begonnen. Met Trenton Gibson presenteert het meteen een eerste Amerikaanse versterking. Gibson is een 24-jarige en 1m93 grote shooting guard die afgelopen seizoen voor Feyenoord Rotterdam uitkwam. Gibson tekende in de BNXT League voor een mooi gemiddelde van 17 punten, 5 rebounds en 5 assists.

Eerder trok Kangoeroes Mechelen al Seppe Willems aan. De 24-jarige en 2m03 grote Antwerpse power forward komt over van Telenet Giants Antwerp.

Bij de Maneblussers, waar Tony Van den Bosch coach blijft, liggen Domien Loubry en Niels Van Den Eynde nog onder contract. Wen Boss Mukubu verlaat Kangoeroes Mechelen en tekende een contract van één seizoen bij Leuven Bears.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Basketbal