Gezinsbond en Ferm Sint-Job lsaan serveren samen een lekker ontbijt.© Gezinsbond

Gezinsbond en Ferm maken van Lenteontbijt smakelijke gezinsactiviteit

Sint-Job -

Op een gezellige zondagochtend samen met het gezin genieten van een heerlijk ontbijt kan op zondag 24 maart. De Gezinsbond Sint-Job schotelt dan vanaf 8.45 uur een lenteontbijt voor in vrije basisschool Maria Middelares.

Voor het ontbijt werkt de Gezinsbond samen met Ferm. Zij zorgen ervoor dat alles vers en krokant is. Denk aan verse pistolets, knapperige croissants, smakelijk rozijnenbrood en een scala aan beleg. Maar ook eitjes, yoghurt, vers fruit, koffie, thee en water staan klaar.

Het lenteontbijt betekent niet alleen lekker eten, maar ook fijne gesprekken hebben en aan leuke activiteiten voor jong en oud deelnemen. De ontbijttafels zijn gezellig ingericht om in een ontspannen sfeer bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen. Voor de jongere eetgasten is er in kinderanimatie voorzien.

Het lenteontbijt staat klaar op zondag 24 maart, tussen 8.45 en 12.30 uur in de refter van Maria Middelares, Hogebaan 2, Sint-Job-In-‘t-Goor (Ingang via Toekomstlaan).Aanschuiven kan voor 12 euro. Leden Gezinsbond betalen 10 euro en kinderen tot twaalf jaar 5 euro. Kindjes onder de drie jaar genieten gratis mee. Wie kiest voor een bubbelontbijt met extra’s betaalt 4 euro extra per persoon. (ella)

https://sintjobintgoor.gezinsbond.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners