© atv

Kinderboerderij Rivierenhof zoekt gidsen

Deurne -

Het Provinciaal Groendomein Rivierenhof zoekt enthousiaste gidsen om klassen uit de basisschool te begeleiden tijdens hun bezoek aan de Kinderboerderij. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich kandidaat stellen voor 16 april.

 

Het Rivierenhof zoekt vrijwillige volwassen gidsen die minimum één halve dag per week klassen kunnen begeleiden. Ze hebben ervaring in het onderwijs, jeugdwerk of spreken voor groepen kinderen. De volledige vacature en vereisten vind je hier. Je kandidaat stellen doe je voor 16 april 2024. De kandidaten krijgen een opleiding.

“Jaarlijks bezoeken circa 7.500 leerlingen de Kinderboerderij. De gidsen die de klassen begeleiden dragen hun liefde voor natuur, dieren, moestuinieren, gezonde voeding en boerderijleven over op de leergierige kinderen.” vertelt Mireille Colson, gedeputeerde voor de provinciale groendomeinen.

“De gidsen op de Kinderboerderij engageren zich op vrijwillige basis”, vult Directeur Peter Verdyck vult aan. “Het Rivierenhof hecht veel belang aan vrijwilligerswerk in het park. Er zijn een 100-tal vrijwilligers aan de slag in het park: ze helpen op de boerderij, in het groen, gidsen wandelingen of prikken afval. De gidsen op de Kinderboerderij zorgen op hun beurt voor een versterking van onze werking.”

(ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV