Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Ryanair pakt uit: tientallen bestemmingen voor nog geen vijf euro

RyanairBarcelona, Madrid, Boedapest, Kopenhagen, Rome, Venetië,... Droombestemmingen voor een citytrip genoeg, en met Ryanair kan u er voor slechts 4,89 euro naartoe vliegen. De straffe deals kaderen in de Ryanair Cyber Week, een week waarin u als consument om de oren geslagen wordt met superpromoties. De tientallen bestemmingen die Ryanair op deze manier aanbiedt, vindt u hier. Noem het gerust een voorsmaakje voor Black Friday.

74 reacties

  • van loo kris

    5 jaar geleden
    Niemand verplicht jullie met Ryanair te vliegen maar swat schaf ze allemaal af
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ten koste van hun personeel zeker? Tijd om te staken mannen!
  • JEAN-PIERRE RIBOT

    5 jaar geleden
    Dit zijn stunts, daarna wordt de totale rekening gepresenteerd. Moest ik O’Leary zijn zou ik nadenken over betaal-wc op de vliegtuigen en bijkomend stoelgeld (zozls in de kerk, Ierland is toch een zeer katholiek land), en waarom ook niet na het verkonfigen van de veiligheidsvoorschriften ook nog een offerande invoeren ten voordele van de aandeelhouders.
  • Denis Van den broeck

    5 jaar geleden
    Als die hun kortingen maar houden.
  • Willem Den Herder

    5 jaar geleden
    200 man op een vliegtuig aan 5 € dat maakt 1000€. Voor die prijs kan een vliegtuig niet naar Budapest. Piloten en cabinepersoneel betalen, brandstofkosten en landingsrechten ... enz. Ofwel worden mensen uitgebuit ofwel zitten er mensen op de vlucht die veel meer betalen. Dan is her pure discriminatie. Niemand zou deze vluchten mogen nemen. Zij die dit doen maken zich schuldig aan uitbuiting.