Een transfer naar Real Madrid wordt met de dag waarschijnlijker: Kylian Mbappé ontbreekt in aankondigingsvideo nieuwe truitjes PSG

Komt er nu echt een einde aan het huwelijk tussen Kylian Mbappé en PSG? De Franse superster wordt al enkele jaren gelinkt aan Real Madrid en het heeft er alle schijn van dat Mbappé deze zomer de overstap maakt naar de Spaanse hoofdstad.

Maxime Caeyman

Mbappé en Real Madrid: het is een transfersoap die al even aan de gang is. De kans lijkt bijzonder groot dat de Fransman deze zomer echt de overstap gaat maken naar de Koninklijke. Bij PSG won hij in Frankrijk alles wat er te winnen viel, maar in de Champions League wilde het maar niet lukken. Ook dit jaar zal PSG naast de grootste prijs in het clubvoetbal grijpen: ze werden in de halve finales uitgeschakeld door Borussia Dortmund.

De Franse topclub kijkt al vooruit en kondigde op X hun nieuwe truitjes aan. De grote afwezige in de videoclip: Mbappé. Dat dé sterspeler van het team ontbreekt in zo’n video zegt eigenlijk genoeg. De kans dat hij volgend jaar nog te bewonderen zal zijn in het Parc des Princes lijkt met de dag kleiner te worden. Of het moet zijn dat Real Madrid volgend jaar in de Champions League uitkomt tegen PSG.

De aankondigingsvideo van de nieuwe truitjes:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In Madrid dromen ze al van hun nieuwe sterspeler.© AFP

Een ontgoochelde Mbappé na de nederlaag tegen Dortmund.© Getty Images

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer