© Erik Vandebeek

© Erik Vandebeek

thumbnail:
thumbnail:

Groepspraktijk M uit Bilzen schenkt 1055 euro aan Bewegen tegen Parkinson

Bilzen -

Liefst 110 wandelaars namen deel aan de wandeling van Praktijk M ten voordele van Bewegen tegen Parkinson. Zo steunden ze het onderzoek in de strijd tegen de ziekte van Parkinson.

Erik Vandebeek

De therapeuten van Praktijk M, een groepspraktijk gespecialiseerd in neurologische revalidatieuit Bilzen, organiseerden samen met Bewegen tegen Parkinson voor de tweede keer een wandeling.

Bewegen tegen Parkinson is een organisatie die geld inzamelt voor het onderzoek in de strijd tegen de ziekte van Parkinson. Omdat bewegen een groot deel uitmaakt van de dagelijkse therapie van onder meer parkinsonpatiënten, werd ook dit jaar gekozen voor een wandeling rond het mooie domein van Alden Biesen.

Er werden 110 deelnemers verwelkomd en de weergoden waren goedgezind. Onder een stralende zon kon er na de wandeling een hapje en een drankje genuttigd worden en was er tijd voor een gezellige babbel.

De opbrengst van de wandeling gaat integraal naar de Vlaamse Parkinsonliga voor steun aan verder onderzoek naar oorzaken van en mogelijke remedie tegen de ziekte Parkinson. Dat gebeurt in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting.

www.bewegentegenparkinson.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer