© AP

Nottingham Forrest redt zich in Premier League na zege tegen Vincent Kompany en Burnley, Luton Town is derde degradant

Nottingham Forrest heeft op de slotspeeldag van de Premier League het behoud afgedwongen. Op het veld van het reeds gedegradeerde Burnley van trainer Vincent Kompany triomfeerden De Trees met 1-2.

Bron: BELGA

Chris Wood trok het verlengd verblijf op het hoogste niveau al vroeg over de streep met twee treffers. Verder dan de aansluitingstreffer van Josh Cullen (ex-Anderlecht) geraakten de Clarets niet meer. Matz Sels verdedigde het winnende doel, ploegmakker Divock Origi kwam niet van de bank.

© AP

Kind van de rekening werd Luton Town, dat enkel nog met een mirakel kon ontsnappen aan degradatie. De Hatters, met Thomas Kaminski tussen de palen en Albert Sambi Lokonga op het middenveld, verloren met 2-4 van Fulham, waar Timothy Castagne pas in de 91ste minuut inviel.

In het eindklassement ontloopt Nottingham op de zeventiende plaats met 32 punten de degradatie. Nummer achttien Luton (26 punten) en nummer negentien Burnley (24) zakken af naar de Championship. Fulham eindigt op de dertiende positie met 47 eenheden.

© Action Images via Reuters

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer