Demon Games.
Volledig scherm
Demon Games. © RV

Nooit contract gezien en toch 4 euro per week kwijt: al tientallen klanten opgelicht door mobiele gamedienst

Minister van Consumentenzaken Kris Peeters wil dat er een onderzoek komt naar ‘Demon Games’. De afgelopen weken verschenen er klachten van tientallen klanten dat ze ongevraagd een abonnement kregen aangesmeerd na het wegklikken van een advertentie. De gedupeerden moesten daarna 3,99 euro per week betalen. 

20 reacties

  • Wanda Helsen

    5 jaar geleden
    Is hetzelfde als die advertenties op Facebook waar oa Marc Coucke en Gert Verhulst vanalles aanprijzen om rijk te worden. Alleen hebben zij daar nooit toestemming voor gegeven en Facebook doet gewoon niks en ook de media zwijgt er over. Schande!
  • guy vermeulen

    5 jaar geleden
    echte oplichters zijn het ,heb alles op gezegd.Gedaan,er komt niks meer in huis. Mis niks,is zeer gemakkelijk.
  • censor

    5 jaar geleden
    Peeters moet daar paal en Perk aan stellen, dit is pure diefstal, waar houdt die Peeters zich dan mee bezig ? Dit is al lang aan de gang, hoe kan dat ?
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    De overheid doet toch juist hetzelfde. Ongevraagd u een digitale meter, een betalende identiteitskaart, belasting zonder toegevoegde waarde op goederen etc.., door de strot duwen. De mafia is nu corporate geworden, zoals dit bedrijf en de overheid is de mafia geworden. Hou uw schijnheilige verontwaardiging voor uzelf, Peeters!
  • Patrick Gielen

    5 jaar geleden
    Aan de ene kant heb je in Europa dergelijke praktijken waar je met één verkeerde klik ruim tweehonderd euro per jaar bijhebt en anderzijds heb je GDPR waar je tienduizend keer op OK moet klikken vooraleer je een website krijgt te zien. Wat een vaudeville...