Foo Fighters.
Volledig scherm
Foo Fighters. © AFP

Gitarist Foo Fighters verkoopt 20 gitaren

MuziekGitarist Chris Shiflett van de Amerikaanse rockband Foo Fighters verkoopt twintig gitaren uit zijn persoonlijke collectie.

3 reacties

  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Geld nodig marc? Ik denk het niet, of je weet niet half hoe geliefd de foo fighters zijn bij het publiek. Kijk eens hoeveel en waar die mannen allemaal optreden en hoeveel albums ze al gemaakt hebben. Verder staan ze niet bekend als geldverkwisters zoals vele van die pseudo sterren.
  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    In Lot opkopen aan 10 euro het stuk
  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Geld nodig ja
  1. “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullingen uit het nieuwe album van Taylor Swift
    PREMIUM
    Muziek

    “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullin­gen uit het nieuwe album van Taylor Swift

    De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty Healy (35): wij zetten de zes voornaamste ontdekkingen op een rijtje.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.