ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Dronken 'Bold and the Beautiful'-acteur opgepakt zonder broek aan

Voormalig 'The Bold and the Beautiful'-acteur Winsor Harmon werd afgelopen opgepakt voor openbaar dronkenschap, dat meldt TMZ. De 54-jarige Amerikaan, die in de soap ruim twintig jaar Thorne Forrester vertolkte, werd al wildplassend in een park in de buurt van Los Angeles gezien waarna omstanders de politie belden.

0 reacties

  1. “Ik heb een hoop te bewijzen”: Belgische kandidaat Mustii toont zich strijdvaardig voor halve finale Songfestival
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik heb een hoop te bewijzen”: Belgische kandidaat Mustii toont zich strijdvaar­dig voor halve finale Songfesti­val

    Een charismatische zanger, een duidelijke artistieke visie én een gunstige prognose. Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) is klaar om te bewijzen dat ‘Before The Party’s Over’ z’n plekje op het Songfestival dubbel en dik verdient. Aan de vooravond van de laatste dress rehearsals, blikt onze Belgische Songfestivalkandidaat vooruit naar D-day. “Ik wil mijn lief echt niet zeggen dat ik de finale niet gehaald heb.”
  2. Waarom maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans  ooit uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”
    Play
    Showbits

    Waarom maakte Niels Destadsba­der Jelle Cleymans ooit uit voor ‘loser’ en ‘broek­schij­ter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

    Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle - tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ - uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik was dat oprecht helemaal vergeten”, reageert Jelle. Niels maakt het meteen goed door hem als allereerste uit te nodigen voor het nieuwe seizoen van zijn ‘Ik vraag het aan’. Ontdek het allemaal bij Showbits.