Verse smoothies en champagne: wij gingen ontbijten op het luxeresort van Extrema Outdoor

Een uitgebreid buffet met spek, Turkse worstjes, eitjes, mediterraanse groentes, worstenbroodjes, koffiekoeken en voor wie wil zelfs champagne: we begonnen de dag als koningen op het luxeresort van Extrema Outdoor.

Lien Vande Kerkhof

Maxim en Jacob uit Sint-Niklaas geven het goede voorbeeld: bordje vol met lekkers én een flesje prosecco. “Gisteren gingen we voor champagne”, heffen de jongens hun glas. “We hebben gekozen voor het luxeresort omdat het soms eens iets meer mag zijn, hé. Toen het gisteren zo regende, waren we daar heel blij mee. Maar ook vanochtend in het zonnetje is het extra genieten met zo’n ontbijt.”

© svdi

© svdi

Wij schuiven ook aan – langs het fruit, de yoghurt, een honinggraat, verschillende soorten beleg, de broodrooster en het koffiemachine – en vullen ons bord. Buiten bakken jongens vers spek en Turkse worstjes op een ronde barbecue. Zodra we geïnstalleerd zijn aan tafel op het ruime terras, worden stukjes meloen en een beetje later zelfs een groene smoothie aan tafel gebracht. “Met broccoli, ananas, banaan, selderij en appelsap”, klinkt het bij de ober.

© svdi

© svdi

“Kampeerders kunnen ontbijten van 8 tot 12 uur”, zegt resortmanager Lou Hornman. “In die tijd kunnen ze verschillende kopjes koffie en andere drankjes bestellen. Wie bubbels of andere alcoholische dranken wil, betaalt daar extra voor. De prijs van het ontbijt zit in de kampeerprijs inbegrepen. Je betaalt hier per persoon zo’n 100 euro per nacht, exclusief festivalticket. Daar krijg je natuurlijk heel wat voor in de plaats: een goed bed, een gevulde minibar met twee biertjes en twee wijntjes, gepersonaliseerde handdoekjes, slaapmaskers en oordopjes en een handgeschreven welkomstbriefje. We bieden ook roomservice aan, je kan yoga doen, je laten schminken of scheren bij de Turkse barber en er zijn hottubes om in te chillen. Tussen 13 en 15 uur draait er elke dag een dj, daarna mogen onze logees zelf draaien, iets waar gretig gebruik van wordt gemaakt. En je mag natuurlijk ook niet vergeten dat je ’s avonds geen taxi naar huis moet betalen. Een volledig ticket, inclusief toegang tot het festival, kost 1.348 euro.”

© svdi

© svdi

© svdi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer