Dylan Groenewegen, André Greipel en Fernando Gaviria moesten vandaag opgeven.
Volledig scherm
Dylan Groenewegen, André Greipel en Fernando Gaviria moesten vandaag opgeven. © Photo News

Belgische renner richt zich tot ASO: "Willen jullie een koninklijke spurt op de Champs-Elysées zonder sprinters?"

Tour de FranceExit Dylan Groenewegen, André Greipel en Fernando Gaviria. Na het verdwijnen van Marcel Kittel en Mark Cavendish gisteren, sneuvelden vandaag pas echt de grote spurtkanonnen in de Alpen. Tim Declercq zag met lede ogen aan hoe zijn ploegmakker Gaviria er de brui aan moest geven en uitte zijn frustraties op Twitter.

23 reacties

  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    de ronde moet zwaar zijn en dat van die sprinters is flauwe kul als ze willen zijn ze wel op tijd binnen maar ze willen niet afzien een klimmer ziet op het vlakke ook af
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Hoe meer sprinters, hoe saaier de vlakke etappes. Groep na 1 km laten vertrekken en 200 km later inlopen, 5 km sprint voorbereiden en "koninklijke" spurt. Maar wel 3 uur naar clichés van Michel Wuyts en totaal oninteressante interviews van voor het vertrek van de rit moeten luisteren. Gelukkig kon tot nu toe Wuyts over Remco praten, maar dit onderwerp is nu ook uitgemolken.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Och, het komt sommige tweederangs sprinters toch heel goed uit. Laat ons niet te hypocriet zijn. We zien wel wie de sprinten wint in sommige etappes. En dan nog liefst een Belgenlander. Let maar op, die komt eraan.
  • Raf Vertongen

    6 jaar geleden
    Wat een onzin. Of je leert klimmen , of je gaat naar huis. Het is de Tour, geen kermiskoers
  • vanrobaeys franky

    6 jaar geleden
    er zullen nu sprinters zijn van uit de tweede lijn, wat is het probleem er zullen er nu meer kans maken en er een mooiere spurt van maken.en meer ploegen die er in geloven te winnen en er een mooiere koers van maken ook