AP
Volledig scherm
© AP

Spanjaard gaat na marathonmatch over de rooie na dubieuze beslissing umpire (al valt frustratie te begrijpen): “Waar slaat dat op?”

Australian OpenEen marathonmatch die geen verliezer verdiende. Kei Nishikori (ATP 9) en Pablo Carreño Busta (ATP 23) lieten de fans in Melbourne vandaag kirren van de pret. De Japanner trok uiteindelijk in een supertiebreak aan het langste eind, na onder meer een dubieuze beslissing van de umpire. 

4 reacties

  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Reglement is reglement dus hopelijk was het die umpire zijn laatste wedstrijd op deze grand slam
  • Jacques Delalieux

    5 jaar geleden
    Ik weet niet welke verantwoording de scheidsrechter had om dit punt niet te laten herspelen. Zo te zien, zonder de details te kennen, is het een grove fout van de scheidsrechter. Hopelijk wordt deze op het matje geroepen, om het te komen uitleggen.
  • Jos De klos

    5 jaar geleden
    @daniel. Wat heeft dat met geld te maken.... Elk weekend spelen honderden amateurs tennis met soms het mes tussen de tanden. En sommigen doen alles om te winnen... Ook al verdienen ze niets achteraf. Dat heet winnaarsmentaliteit en soms komt dat op een lelijke manier naar boven . Zoals hier . Het gaat niet altijd alleen over geld.
  • DANIEL DU FOUR

    5 jaar geleden
    de verliezer gedraagt zich op het einde niet sportief; maar de winnaar ook niet want die zal toch ook gezien hebben dat het eigenlijk OP de lijn was en dus, evt. kon hij zelf aangeboden hebben het punt te herspelen. Tennis is toch fairplay ? Of is het toch niet zo sportief, en dus stinkt alles maar naar geld.