Antwerps schepen Rob Van de Velde (N-VA) buigt voor Erik Van der Paal bij zijn aankomst aan 't Fornuis.
Volledig scherm
Antwerps schepen Rob Van de Velde (N-VA) buigt voor Erik Van der Paal bij zijn aankomst aan 't Fornuis. © Apache.be

Erik Van der Paal stapt uit Land Invest Group

De Antwerpse zakenman Erik Van der Paal heeft zijn aandelen bij de Antwerpse projectontwikkelaar Land Invest Group onlangs verkocht. Dat bericht De Standaard, dat het nieuws vernam uit goede bron. Van der Paal is de stille vennoot die onlangs bij het grote publiek bekend raakte door zijn verjaardagsfeest in 't Fornuis, waar ook N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever aanwezig was.

26 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Marc, nva is allesbehalve witgewassen. Integendeel zelfs. Stilaan word goed duidelijk waarom nva en uw Bartje de Wener de door henzelf bestempelde corrupte PS'er Guy Mathot de hand boven het hoofd hielden. Het houd allemaal verband. Guy Mathot, Ogeo, Land Invest, Erik van de Paal, Joeri Dillen, Bart De Wener, nva. Blijkbaar zit het antwerpse parket stevig in de zakken van de nva aangezien zij steeds wegkijken als nva betrokken partij is.....
  • Micha De Vlieg

    6 jaar geleden
    Dit doet me denken aan een zekere videotheek keten van enkele jaren geleden.... opsmukken en net voor de fatale crash : aandeeltjes verkopen en maken dat je weg bent
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Van Besien zou nog eens dik spijt kunnen krijgen van zijn openbare verdachtmakingen in de media. De sp.a politicus moest er uiteraard nog een schepje bovenop doen zodat N-VA helemaal werd witgewassen.
  • Leon Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Weg het geleuter over belangenvermenging. De media en in het bijzonder 'Apache' zitten in de knoei .Allen 'Samen' in de hoek....Nu dringend op zoek naar andere indianenverhalen!
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Dat komt er van als je Bart De Graaier uitnodigt op je feestje!