AP
Volledig scherm
© AP

'Star Wars'-acteur Alden Ehrenreich over de roddels, de leugens én de zegen van Harrison Ford

0 reacties

  1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 2. Sandra Oh: “Ik merk dat ik steeds minder goed in mijn vel zit”
    PREMIUM
    Celebrities

    Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 2. Sandra Oh: “Ik merk dat ik steeds minder goed in mijn vel zit”

    Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Sandra Oh, die jarenlang een vaste waarde was bij ‘Grey’s Anatomy’ maar de laatste tijd vooral furore maakt als de Eve uit ‘Killing Eve’. De Hollywoodster heeft het zwaar in haar kot: “Ik mediteer nu meerdere keren per dag.”
  2. INTERVIEW. ‘Avengers: Endgame’-regisseurs over het einde van een tijdperk: “We zeiden altijd: als de inspiratie op is, stoppen we ermee”
    Film

    INTERVIEW. ‘Avengers: Endgame’-regisseurs over het einde van een tijdperk: “We zeiden altijd: als de inspiratie op is, stoppen we ermee”

    Volgende week wordt er met de release van ‘Avengers: Endgame’ officieel een einde gebreid aan het ‘Marvel Cinematic Universe’-avontuur. De gebroeders Joe en Anthony Russo, die gisteren tot grote ontsteltenis te horen kregen dat het einde van hun film vroegtijdig gelekt werd, zijn meer dan klaar om al het hard labeur van de voorbije jaren achter hen neer te leggen: “Wat Marvel hierna gaat doen, is iets waar wij totaal niet mee bezig zijn. We hebben ons veel te veel met de vorige films bezig gehouden”, aldus Anthony.